Sunday, June 24, 2007

Het heeft even geduurd

Het is zondagochtend en het is tijd om het blog weer bij te werken. Het heeft even geduurd omdat iedereen druk is, dat is wel raar zou je zeggen omdat de kids vakantie hebben. Echter, dat is nu juist het probleem. Omdat ze zelf nergens naar toe kunnen moet Kiki als een veredeld taxi chauffeur rondrijden. Martijn even naar Nathan, Jason of Douglas, Martijn een dag naar Whitewater (zwembad), Lisanne met Amanda weg, Lisanne naar de film en zo gaat het maar door. We hebben al overwogen om een taxi meter te installeren maar jah.... Gelukkig maken ze nog gekke foto's!

Tjeerd heeft ook 2 interessante weken achter de rug. De ene week zat het hij diep op het zuidelijk halfrond in Santiago Chile (33 graden zuiderbreedte) en de week erna hoog op het noordelijk halfrond in Toronto en Montreal (45 graden noorderbreedte). Winter en zomer in 2 weken tijd, wel een vreemde gewaarwording.

In de tussentijd hebben we aan de garage gewerkt. We zijn begonnen met stukken muur en plafond te vervangen en flink opruimen en geeindigd met verven. Nog een paar dingen moeten er gebeuren en dan is het klaar. De troep die we verzameld hebben (waar is Jan van Lierop als je hem nodig hebt) kan nog niet opgehaald worden omdat we ook nog de tuinhekken gaan vervangen en het 'deck' gaan uitbreiden. Daar gaan we de komende weken mee aan de slag en we hebben er veel zin in. Dan kan onze "Jan" alles in een keer meenemen.

2 comments:

Anonymous said...

Blij om weer eens wat te lezen. Ja, kids houden je bezig hé. Ook hier is het druk. Werken, feessies, huishouden. We zouden dan ook graag zien dat Lisanne ff overkwam :-) Zoals Scott het van de week verwoorden: waar is lieve lisanne? Schattig hé! Dikke kus en knuffel voor jullie allemaal vanuit een zeer regenachtig Heerhugowaard

Martijn said...

wat een schitterende foto van lisanne...kword spontaan nog fliefter dan dat ik al was!