Friday, June 29, 2007

Drukte in huize Edelman

We gaan zondag een week op vakantie maar dubben nog steeds waar we naar toe gaan. Ons eerste idee van een rondrit door de Canadian Rockies werd al snel afgeblazen en San Francisco ook. Een ander idee was om naar Kentucky te gaan maar dat is weer teveel rijden. Het lijkt erop dat we maar weer "gewoon" naar de beach gaan. Niet erg hoor....:)

Vanavond zijn er 2 jongens, Holden en Todd, 2 vrienden van Martijn, en Amanda, Lisanne's best friend om te blijven slapen. Druk maar wel gezellig. Ze zullen wel niet vroeg gaan slapen en morgen grumpy wakker worden. We zien wel, zij zitten nu met zijn 5-en in de basement een film te kijken en hebben Larry King CNN op staan boven. Hij had een interview met Paris Hilton afgelopen woensdag en dat hebben we opgenomen. Heel zielig allemaal....

Morgen gaan we pakken en definitief een hotel boeken. Hopelijk slapen we een beetje vanavond.

UPDATE: we gaan hier naar toe(3 nachten) ... en dan nog 1 nacht naar Georgetown en een in Charleston. Op vrijdag komen we weer thuis en op zondag gaat Martijn 5 dagen op voetbalkamp. Is het toch nog gelukt om even weg te gaan .. :-)

1 comment:

wbg said...

Oeps zag net op de link van Charleston dat ze nogal slecht weer afgeven...hopelijk hebben ze ht helamaal mis!
Geniet lekker van jullie vakantie aan de accomodaties zal het niet liggen;)