Saturday, May 17, 2008

State Cup here we come

Het weekend is voor ons goed begonnen met een gezellige vrijdagavond bij Seasons 52 met Jilko en Heleen Andringa. Het concept van dit restaurant is dat welke combinatie van voor-, hoofd- of nagerecht je ook kiest, je nooit boven de 500 calorieen uitkomt. Tenzij je meerdere voor en nagerechten neemt, zoals wij deden! We waren er om half 8 en gingen om 11 uur weg, het was dus erg gezellig.


Het hele weekend staat voor Lisanne in het teken van voetbal want zij heeft 4 trainingen van 2 uur met verschillende coaches van bekende universiteiten. Dit is georganiseerd door NASA, de voetbal vereniging. Op vrijdagavond was de eerste training, vandaag 2 trainingen (van 10 uur tot 12 uur en van 2 uur tot 4 uur) en morgen de laatste. Ze heeft erg veel plezier met de meiden van haar team en het is een goede training voor State Cup. Klik hier voor haar schedule, kijk naar North Atlanta Premier 10.

Martijn's team was in een meer vervelende situatie. Zij zijn 12de geplaatst van de 16 maar er waren meer inschrijvingen dus hij moest vandaag tegen de 21ste geplaatste team spelen. De winnaar neemt dan alsnog de 12de plek in. Gelukkig is dat het team van Martijn want ze wonnen ruim met 5-0. Klik hier voor de schedule van Martijn, kijk naar North Atlanta 12 premier. Dus nu gaan net als vorig jaar zowel Martijn als Lisanne naar State Cup. Wel leuk omdat op dit ene toernooi 224 teams meedoen op een locatie in Colombus GA:
  • 7 leeftijdsgroepen (u-12 tot en met u-17)
  • zowel boys als girls
  • 16 teams (4 x 4) in elke leeftijdsgroep
Vanavond zijn Holden en Douglas, 2 goede vrienden van Martijn, in de basement. Met zijn 3-en spelen ze allerlei sport spelletjs op de PS3. De grootste lol hebben ze en het zal wel even duren voordat ze gaan slapen. Als ze morgen maar niet chagrijnig zijn.

Lisanne en Chase zijn op een 'date'. Vanavond eerst samen ergens eten en dan naar de film. Ook gezellig, ze zijn inmiddels 10 maanden samen.
No comments: