Sunday, May 11, 2008

Verjaardagen, Moederdag en logees........


Jeetje, wij weten nog goed dat we zo rond augustus vorig jaar te horen kregen dat we zowel in maart als april en mei bezoek zouden krijgen. Dat was best druk dachten we maar dat is reuze meegevallen. Sterker nog, we zijn een beetje triest dat alles alweer voorbij is. Vanmiddag is de familie Van den Berg vertrokken naar huis, de laatste van de logees die zijn gekomen. Nu moeten de kids nog een paar weken naar school en dan staat de vakantie alweer voor de deur.

Eerst hebben we de verjaardag van Kiki en Martijn gevierd. Omdat het ook nog Moederdag was, zijn Frank en Tjeerd vroeg opgestaan om het ontbijt voor te bereiden. Ze hadden biscuits en cinnamon rolls gemaakt samen met 2 verschillende soorten roerei. Nadat alles zo ongeveer op was hebben we koffie gemaakt, verjaardagstaart gegeten en zijn Kiki en Martijn alle kado's gaan uitpakken. Ze zijn allebei erg blij met wat ze gekregen hebben. Kiki heeft een nieuwe Mac Laptop en Martijn een Holland voetbalshirt en 2 PS3 spelletjes. Daarnaast nog vele leuke kado's van onze gasten, en vanuit Holland (Fam Berk en Fam de Boer). Kortom, helemaal niks te klagen. Nadat alles was uitgepakt en opgeruimd zijn we met zijn allen nog een keertje naar Starbucks gegaan.

Rond 1 uur zijn ze weggereden en wij zijn de hele middag thuis gebleven. Allerlei dingen gedaan waar we de laatste tijd niet aan toe zijn gekomen. Martijn wilde graag pannenkoeken, oh nee flensjes, eten, dus dat hebben we gemaakt. Daarna is de hele familie de basement in gegaan om Juno te kijken; de film gaat over hoe een meisje van 16 zwanger raakt en besluit om het kind af te staan na de bevalling. Een mooie film om deze drukke tijd, verjaardag en moederdag af te sluiten.

Klik hier voor het reisverslag van de VanDenBergFamily :)

No comments: